Λουκέτα όλων των τύπων

 ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ...... ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΛΟΥΚΕΤΩΝ...... ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

ΤΑΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

INOX

ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΟ

ΘΑΛΑΣΣΗΣ

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ

ΑΠΛΑ ΛΟΥΚΕΤΑ

ΛΟΥΚΕΤΑ ΚΟΙΝΟΥ ΚΛΕΙΔΙΟΥ

ΚΟΝΤΕΙΝΕΡ ΦΟΡΤΗΓΩΝ

ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ  ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ

ΜΗΧΑΝΗΣ

ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟΥ

ΛΟΥΚΕΤΟ ΟΠΛΩΝ

ΒΑΣΕΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΑΥΤΙΑ

ΛΟΥΚΕΤΑ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΟΥΚΕΤΑ

  

Free Translation Widget

Απλά

Τάκου

Μηχανών

Ασφαλείας

Θαλάσσης


Νέες παραλαβές

Λουκέτα Ιnox Montery 

(Αμερικανικού τύπου)

ΤΙΜΗ

Με 4 κλειδιά  που δεν αντιγράφονται

Λουκέτο όπλου

(λουκέτο σκανδάλης)


Λουκέτα απλά μακρύλαιμα κοντόλαιμα

 βαρέως και ελαφρού τύπου σε όλες τις διαστάσεις


Λουκέτα θαλάσσης ανοξείδωτα

 με εγγύηση εφ όρου ζωής κατά της σκουριάς


Λουκέτα συνδυασμού

 3ων η 4ων δικων με επαναπρογραμματιζόμενο κωδικό


Λουκέτα τάκου(για στόρια) με ατσάλινη επένδυση

 και κλειδί ασφαλείας για αποθήκες,περίπτερα και καταστήματα


Λουκέτα μηχανών ποδηλάτων απο γρανίτη και δισκόφρενου

 κατά του κοψίματος και του τρυπήματος


Λουκέτα ασφαλείας 

απο ανοξείδωτο ατσάλι και κλειδί με βούλες


Η ιστορία του λουκέτου

Λόγω της απλής, πρακτικής λειτουργία τους, τα λουκέτα έχουν  αναπτυχθεί με το  βασικό σχήμα του κλειδώματος. Τα Λουκέτα εμφανίζουν σημαντικές αποκλίσεις όσον αφορά το σχεδιασμό και την τεχνολογία, που τους καθιστά ένα σημαντικό μέρος της τεχνολογικής ιστορίας μας.Η επιλογή των υλικών, το σώμα της κλειδαριά μπορούν να προσαρμοστούν για διαφορετική αισθητική ανάλογα με τις ανάγκες σας.


Το πλεονέκτημα των λουκέτων σε αντίθεση με τις κλειδαριές σε πόρτες είναι ότι συνήθως είναι μικρά και εύχρηστα, με ανθεκτικά υλικά, και βολικά στη χρήση, και συνήθως φθηνότερα από μία κλειδαριά  πόρτας.Το μειονέκτημα είναι ότι πρέπει να χρησιμοποιούνται με κάποιο είδος εξαρτημάτων σιδήρου πχ αλυσίδα.

Τα Λουκέτα έχουν μια εκπληκτικά μεγάλη ιστορία.Οι ρίζες τους βρίσκονται στην αρχαία Αίγυπτο, την Ελλάδα και πολλούς αρχαίους πολιτισμούς.Όπως και με πολλά άλλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης, που εφευρέθηκαν όταν τους προέκυπτε κάποια ανάγκη.

Η βασική έννοια της τεχνολογικής  άποψης της πρώτης κλειδαριάς στις πόρτες είναι  ένα μπουλόνι που μπορεί να ολισθήσει προς τις δύο κατευθύνσεις, μέσω της χρήσης ενός κλειδιού.

Ενα  λουκέτο είναι μια κλειδαριά που κρέμεται ελεύθερα από το λαίμο  του.Το λουκέτο σαν λέξη προέρχεται από τη λέξη padlok στα αγγλικά. Σε ορισμένες γλώσσες η λέξη λουκέτο είναι:Σουηδική hänglås, δανική haengelaas ή haengelås, γερμανική Vorhängeschloss. 

Το ίδιο ισχύει και για τη φινλανδική riippulukko λέξη, ενώ η γαλλική cadenas λέξη προέρχεται από το λατινικό catena, που σημαίνει αλυσίδα.


Σύγχρονα περίεργα λουκέτα

Κλειδαριά για τα κρασία σας.

Κρατήστε τους "ανεπιθύμητους" μακριά από τα αγαπημένα σας κρασιά. Ιδανικό και για όσους έχουν παιδιά και δεν θέλουν να τα βάλουν σε πειρασμό...

(Ένα μπαράκι που να κλειδώνει ας πούμε, δεν το σκέφτηκε κανείς?!)

Τα φλασάκια USB μπορεί να περιέχουν ευαίσθητα δεδομένα, τα οποία δεν θέλουμε ασφαλώς να πέσουν σε ξένα χέρια. Το Thanko είναι μια κλειδαριά ασφαλείας, που υπόσχεται να ασφαλίσει τα δεδομένα στο φλασάκι σας, αφού κλειδώνει πάνω σε οποιαδήποτε υποδοχή USB.

Αυτή η κλειδαριά ποδηλάτων ίσως δεν αποτρέψει την κλοπή του ποδηλάτου σας, αλλά σίγουρα θα προσφέρει μια δυσάρεστη εμπειρία στον δράστη.

Το SmartLock είναι μια κλειδαριά που έχει στο εσωτερικό της συμπιεσμένο αέρα και μια χρωματιστή χρωστική ουσία. Εάν κοπεί, το υγρό ψεκάζετε με μεγάλη δύναμη, τον δράστη, στο ποδήλατο αλλά και σε όλο το γύρο χώρο. Έτσι το ποδήλατο που έχει κλαπεί, θα καλυφθεί με την χρωματισμένη χρωστική ουσία, καθιστώντας το, άχρηστο προς πώληση και εύκολα αναγνωρίσιμο.