ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΛΛΑΖΟΥN ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ..

ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ

 

  

Free Translation Widget
 

ΔΙΑΛΕΓΩΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ


Προτιμάτε πάντα να αγοράζετε ένα χρηματοκιβώτιο λίγο μεγαλύτερο από τις σημερινές σας ανάγκες, και ανάλογα με τις απαιτήσεις σας (πυρασφαλές, βαρέως τύπου, κ.τ.λ.).Το χρηματοκιβώτιο δεν είναι αναλώσιμο προϊόν, το πιθανότερο είναι ότι θα το έχετε για αρκετά χρόνια. Επιλέξτε ένα εντοιχιζόμενο χρηματοκιβώτιο όταν χτίζετε, ή είστε διατεθιμένοι να προβείτε σε οικοδομικές εργασίες. Τα εντοιχιζόμενα χρηματοκιβώτια τοποθετούνται και στερεώνονται εσωτερικά μέσα στον τοίχο.


Επιλέξτε ένα επίτοιχο χρηματοκιβώτιο με μεγαλύτερο βάθος (σε αντίθεση με τα εντοιχιζόμενα που έχουν μικρό βάθος αναγκαστικά για να χωρέσουν μέσα στον τοίχο), όταν θέλετε γρήγορη και εύκολη τοποθέτηση. Με εσωτερική στήριξη από μπουλόνια ασφαλείας, που καθιστούν αδύνατη τη μετακίνηση τους. Τοποθετούνται μέσα σε ντουλάπες, πατάρια, οπουδήποτε μπορούμε να τα στηρίξουμε πίσω ή κάτω ή και τα δύο.


Τέλος επιλέξτε εσείς τον τρόπο με τον οποίο θα κλειδώνει. Διαλέξτε ανάμεσα σε κλειδί, ηλεκτρονικό συνδυασμό, μηχανικό συνδυασμό ή και συνδυασμούς συστημάτων (π.χ. κλειδί και συνδυασμό). Το να επιλέξετε έναν τρόπο που δεν απαιτεί κλειδί είναι προτιμότερο μιας και δεν χρειάζεται να 'κουβαλάτε' άλλο ένα επιπλέον κλειδί. Ο συνδυασμός σας δίνει το πλεονέκτημα να αλλάζετε το συνδυασμό σας όποτε εσείς θέλετε ή όποτε υπάρχει υποψία κοινοποίησης.


Διαχωρίζετε πάντα τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου, ώστε εάν χάσετε το ένα έχετε το δεύτερο ρεζέρβα.

Σημειώνετε πάντα σε ασφαλές μέρος τον προσωπικό σας κωδικό.

Διεξάγετε όλες τις δοκιμές με την πόρτα του χρηματοκιβωτίου ανοιχτή. 

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ

 ΤΟ SITE ?

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ 

ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΜΙΚΡΑ,ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΓΙΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΟΠΛΩΝ, ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΠΥΡΑΝΤΟΧΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ, ΑΝΤΙΜΑΓΝΗΤΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΘΗΝΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΑΓΓΑΝΙΟΥ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΜΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΒΙΟΜΕΤΡΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, ΒΑΡΥ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΤΙΜΕΣ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ TECHNOMAX, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ DOMUS, ΡΥΘΜΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ LEON, ΕΝΤΟΙΧΙΖΟΜΕΝΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, ΧΤΙΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟ ΔΑΠΕΔΟΥ, ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ,