ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ         


Κλειδαριά ασφαλείας πρόσθετη GEVY 

δυο στροφών με τέσσερις ατσάλινες μπάρες 

              σε τιμή.....Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Η         28,00 ΕΥΡΩ μόνο 


ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ CISA 57234 ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ


Τ Ο Π Ο Θ Ε Τ Η Σ Η

Η ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΡΥΠΑΝΙ ΞΥΛΟΥ 21'mm ΜΙΑ ΡΑΣΠΑ ΕΝΑ ΚΑΛΕΜΙ ΞΥΛΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ.

ΓΙΑΤΙ GEVY ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ;;;


Είναι ελληνική εταιρεία και σαν καταναλωτές προσπαθούμε 

να στηρίζουμε τα ελληνικά προιόντα


Έχει 5 χρόνια εγγύηση καλής λειτουργίας και σε περίπτωση βλάβης 

δωρεάν αντικατάσταση με μια καινούρια


Σχέση τιμής ποιότητας είναι καταπληκτική σε σχέση 

με τον ανταγωνισμό (cisa,securemme,κτλ.) και με αποδείξεις.

*Ταιριάζει ακριβώς για την αντικατάσταση της CISA στην μισή τιμή.


ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ

Βλέποντας το εσωτερικό της κλειδαριάς Α (GEVY)παρατηρούμε οτι μοιάζει πολύ με την κλειδαριά  Γ (CISA) γιατί χρησιμοποιούνε και οι δυο ελατήρια που τις κάνουν ανθεκτικότερες στην χρήση και στον χρόνο σε σχέση με την κλειδαριά Β (SECUREMME) που αν και "ΙΤΑΛΙΚΗ" χρησημοποιεί ελάσματα για πιο ανταγωνιστική τιμή.


Το αποτέλεσμα:  GEVY=28.00 €      SECUREMME=22.00 €        CISA=44.00 €

ΑΒΓ

  

Free Translation Widget

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΟΥ 2 ΣΤΡΟΦΩΝ ΜΕ 4 ΠΙΡΟΥΣ GEVY made in Greece

ΣΤΡΟΦΕΣ-ΜΠΑΡΕΣ

ΧΡΩΜΑ

ΤΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΗ-ΜΑΤΟΣ

με Φ.Π.Α.

ΝΕΑ ΤΙΜΗ

internet 

με Φ.Π.Α.

KΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓ: 45.004   

2 - 4

ΧΡΥΣΟ

33.00€

28.00€

KΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓ: 45.024  

2 - 4

ΝΙΚΕΛ

39.00€

35.00€

KΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓ: 60.004  

4 - 4

ΧΡΥΣΟ

49.00€

42.00€

KΩΔΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓ: 60.024  

4 - 4

ΝΙΚΕΛ

54.00€

49.00€

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρεία "ΒΟΪΒΟΔΑΣ GEVY Α.Ε.Β.Ε" Βιομηχανία Κλειθροποιίας, ιδρύθυκε το 1958 και έχει σαν αντικείμενο την παραγωγή κλειδαριών. Μετά από 39 χρόνια επιτυχούς και ανοδικής πορείας η εταιρεία μας αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της αντοικτής αγοράς αποφάσισε να επεκταθεί στον χώρο της αυτόματης πόρτας και ίδρυσε την εταιρεία "GEVY Automatic Doors-ΒΟΪΒΟΔΑΣ Α.Ε." με αντικείμενο την προμήθεια και τοποθέτηση θυρών ειδικών απαιτήσεων όπως: * Αυτόματες πόρτες εισόδου-εξόδου Καταστημάτων, Supermarkets, Ξενοδοχείων * Πόρτες γκαράζ * Πόρτες ερμητικές ψυγείων-χειρουργίων * Πόρτες βιομηχανικές * Πόρτες πυρασφαλείας * Συστήματα ελέγχουν εισόδου-εξόδου parking κ.λ.π. * Ρολλά οικιών-καταστημάτων Σε μια ιδιόκτητη περιοχή 2.000 m2 στην περιοχή του Ρέντη, είναι εγκατεστημένα τα γραφεία, οι αποθήκες, το τεχνικό εργαστήριο καθώς και το εργοστάσιο της εταιρείας. Η GEVY Automatic Doors-Βοϊβόδας Α.Ε. διαθέτει οργανωμένο δίκτυο πωλήσεων και αντιπροσώπων που καλύπτει όλη την Ελληνική επικράτεια.

κλειδαριες ασφαλειας,προσθετη κλειδαρια,εξτρα κλειδαρια,τριαινα,κλειδαρια χρηματοκιβωτιου,τριαινα ασφαλειας,τριαινα,δευτερη κλειδαρια,δευτερη ασφαλειας,Κλειδαρια προσθετη extra ασφαλειας τριαινα GEVY,ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ CISA,CISA,ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ CISA,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΠΙΤΙΟΥ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΞΥΛΙΝΗ ΠΟΡΤΑΣ,ΞΥΛΙΝΗ ΠΟΡΤΑ,ΞΥΛΟΠΟΡΤΑ,ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΞΥΛΟΠΟΡΤΑΣ,ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΞΥΛΟΠΟΡΤΑΣ,ΤΡΙΑΙΝΑ ΞΥΛΟΠΟΡΤΑΣ,CISA,GEVY,SECUREMME,ΤΡΙΑΙΝΑ SECUREMME,GEROUTY,MCM,2 ΣΤΟΦΩΝ,4 ΣΤΡΟΦΩΝ,ΔΥΟ ΣΤΡΟΦΩΝ,ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ,ΔΥΟ ΚΛΕΙΔΟΜΑΤΑ,