Free Translation Widget


Κλειδαράς ΚΟΜΟΤΗΝΗ

τηλ:2531 0 33333

  • Αντιγραφή παντός τύπου κλειδιών καθώς και immobilizer στις καλύτερες τιμές της αγοράς, με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και την διαρκή ενημέρωση με σεμινάρια και αναβαθμίσεις μας καθιστούν κορυφαίους στον τομέα της ασφάλειας
  • Ενημερώσεις και συμβουλές για την καλύτερη ασφάλεια του χώρου σας
  • Παντός τύπου  διαρρήξεις γρήγορα και υπέυθυνα 
  • Συνεργαζόμαστε με όλες τις εταιρείες διαχείρισης κοινοχρήστων για επισκευή και συντήρηση εισόδων και πορτών της οικοδομής
  • Τοποθετήσεις κλειδαριών ασφαλείας-μηχανισμών θυρών ηλεκτρικών κλειδαριών
  • Αλλαγή συνδυασμών-κλειδαριών θωρακισμένης πόρτας
  • Με την αγορά Άνοιγμα,Επισκευή,Αλλαγή Συνδυασμού παντός τύπου.

Η εγγυρότητα των παρακάτω εταιτειών αποδεικνύεται με τιμολόγια αγορών απο τα καταστήματα ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 33333 τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά...

ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟΚ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΟΚ. ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

PRO BANG ΥΠΟΚ.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΟΚ.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ZIRAT BANKASI ΥΠΟΚ.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ASPIS ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΟΚ.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΤΤΙΚΗΣ ΥΠΟΚ.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

EUROBANG ΥΠΟΚ\ΤΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

GENIKI ΤΡΑΠΕΖΑ ΥΠΟΚ.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ ΥΠΟΚ.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΓΕΝΙΚΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΗΜΟΚΡΙΤΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΙΜΙΟ ΘΡΑΚΗΣ

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ

ΔΗΜΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΝΟΜΑΡΧΕΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΟ ΒΙΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΕΦΟΡΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΤΕΛΩΝΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΕΦΕΤΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΟΤΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ

ΔΕΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΕΗ ΒΙΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΣΕΛΜΑΝ ΒΙΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

FANCO ΒΙΠΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΜΑΣΟΥΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

LIDL ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

e-shop ΥΠΟΚ.ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ και ΣΑΠΠΩΝ

ALDI ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ALEX PAK ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

DIA ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΠΑΡΑΣΧΟΥ, ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ και στρατιωτικές μονάδες στην ΡΟΔΟΠΗ

Και πολλές ακόμα δημόσιες και ιδιωτικές εταιρείες του νομού καθως και χιλιάδες φοιτητές και κομοτηναίοι πολίτες που χρησιμοποίησαν τα 5 τριάρια(2531033333) για την εξυπηρέτηση τους.

κλειδια,κλειδαριες,Ηλεκτρομηχανικες Κλειδαριες,Μηχανισμοι Επαναφορας Ανοιγομενων θυρων,Ηλεκτρικοι μηχανισμοι ανοιγομενων θυρον,κυλινδροι,κυλινδρακια,λουκετα,σουστες,Συνδεση με access control,υψηλης Ασφαλειας,μηχανικες κλειδαριες,ηλεκτρομαγνητικες κλειδαριες,Κλειδαριες μπανιου,Κλειδια και Αντικλειδια,ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ,ΚΛΕΙΔΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ ΜΕ IMMOBILIZER ΚΑΙ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΜΟ,ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΠΑΝΤΟΣ ΤΥΠΟΥ,ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΚΑΙ  ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΘΥΡΩΝ,ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΥΑΛΙΝΩΝ ΘΥΡΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ,ΓΡΑΦΕΙΩΝ,ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΕΠΙΠΛΩΝ, ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΩΝ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ,ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ ΚΥΠΡΙ,ΚΥΛΙΝΔΡΟΙ,ΑΦΑΛΟΙ,ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ,ΓΚΑΡΑΖ, ΣΥΝΑΓΕΡΜΩΝ,ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΓΡΑΜΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ,ΚΛΕΙΔΟΘΗΚΕΣ,ΠΙΝΑΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ,ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ,ΛΟΥΚΕΤΑ,ΣΟΥΣΤΕΣ, DOORS, Κλειδαράς, Θωρακισμένες πόρτες, Συστήματα Ασφαλείας, Ασφάλεια, Είδη Κιγκαλερίας, Κλειθροποιός, Κλειθροποιία, Ρολλά, Χρηματοκιβώτια, Κλειδί, Κλειδιά αυτοκινήτων, Κλειδιά Σπιτιών, Immobiliser, Κλειδαριές, Λουκέτα, Σούστες, Σούστες Δαπέδου, Σούστες Αέρος, Ηλεκτρικά Κυπριά, Αντιγραφη Κλειδιων, Master Key, Χρηματοκιβοτια, SILCA, KESO, AGB, MUL-T LOCK, CORBIN

κλειδαράς,κλειδαριές ασφαλείας,αυτοκινήτων, διαρήξεις,immobilizer,κλειδιά,χρηματοκιβώτια,γραμματοκιβώτια,kleidaras,kleidia,kleidaries,κλειδαρας,κλειδαριες omega,κλειδαριες cisa,κλειδαρας,kleidarades,ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ,κλειδαρας,συλλογος κλειδαραδων,μετρα ασφαλειας,saek,ΣΑΕΚ,σωματειο κλειθροποιωνΈνας επαγγελματίας κλειδαράς


Ένας επαγγελματίας εκπαιδευμένος κλειθροποιός-κλειδαράς, μπορεί να κάνει μερικά ή όλα από τα ακόλουθα: να ξεκλειδώσει κλειδαριές, μηχανικές και ηλεκτρονικές για σπίτια, επιχειρήσεις, οχήματα και άλλα. Οι κλειθροποιοί ακόμη τροποποιούν ή επισκευάζουν τέτοια μηχανήματα, ξεκλειδώνουν κλειδαριές, κάνουν αντιγραφές κλειδιών ή καρτών, δημιουργούν ή προγραμματίζουν νέα κλειδιά/ κάρτες για κλειδαριές που τα κλειδιά/κάρτες έχουν χαθεί και ανταποκρίνονται σε επείγουσες κλήσεις για να ξεκλειδώσουν αυτοκίνητα, σπίτια και επιχειρήσεις που έχουν κλειδωθεί κατά λάθος ή οι κλειδαριές τους έχουν βλάβη.


Όταν χρειάζεται η επιλογή μιας νέας κλειδαριάς ή ενός ανταλλακτικού, ο κλειθροποιός είναι αυτός που βοηθάει τον πελάτη του στο να αποφασίσει για το σωστό τύπο κλειδαριάς που χρειάζεται, βασιζόμενος στις γνώσεις του για την  ασφάλεια και την εμπειρία του, προτείνει το κατάλληλο προιόν . Εγκαθιστά κλειδαριές και μηχανήματα ασφαλείας χρησιμοποιώντας τα κατασκευαστικά πρότυπα και τις προδιαγραφές της βιομηχανίας, με το να κόβει ή να τρυπάει το κατάλληλο άνοιγμα στην επιλεγμένη περιοχή με μικρά χειρός και εργαλεία ισχύς.


Ένας κλειθροποιός μπορεί να πουλήσει, επισκευάσει και εγκαταστήσει χρηματοκιβώτια σπιτιού ή επαγγελματικής χρήσης. Οι τράπεζες έχουν μηχανήματα συστήματα ασφαλείας και σχετικό hardware που απαιτεί τακτική επισκευή από κλειθροποιό όπως για παράδειγμα, πόρτες θησαυροφυλακίων, μηχανισμούς χρονοκαθυστέρησης, θυρίδες ασφαλείας και ταμειακό εξοπλισμό.


Ένας κλειθροποιός επισκευάζει μια κλειδαριά με το να τη λύσει και να εξετάσει για να προσδιορίσει τα φθαρμένα και με βλάβη μέρη, έπειτα καθαρίζει και προσαρμόζει τους εσωτερικούς μηχανισμούς και αντικαθιστά αυτά τα μέρη με καινούργια που τα προμηθεύεται από τον κατασκευαστή της κλειδαριάς. Κατά περίπτωση μπορεί να είναι απαραίτητο να κάνεις κάποια επισκευασμένα μέρη χρησιμοποιώντας τόρνους, τρυπάνια, τροχιστές και άλλα εργαλεία ισχύς ή χειρός. Όταν οι επισκευές έχουν ολοκληρωθεί ο κλειθροποιός ξαναμοντάρει την κλειδαριά και ελέγχει την λειτουργία της.


Ένας κλειθροποιός φτιάχνει αντίγραφα κλειδιών χρησιμοποιώντας μηχανές αντιγραφής κλειδιών. Με το κλειδί του πελάτη και ένα ακατέργαστο κλειδί σφιγμένο στις υποδοχές, ο κλειθροποιός κινεί το αρχικό κλειδί εγκάρσια του οδηγού. Ένας περιστρεφόμενος κοπτήρας κόβει την ίδια πατέντα στο ακατέργαστο κλειδί. Ο κλειθροποιός προσεκτικά εξετάζει το νέο κλειδί για να σιγουρέψει την ακρίβειά του.


Ένας κλειθροποιός μπορεί επίσης να ανταποκριθεί σε επείγουσες κλήσεις για πελάτες που κατά λάθος κλειδώθηκαν έξω από το σπίτι, επιχειρήσεις και οχήματα. Ο κλειθροποιός ξεκινάει με το να εξετάζει την κλειδαριά για να αποφασίσει την καλύτερη μέθοδο για να υπερφαλαγγίσει την κλειδαριά. Αυτή η μέθοδος μπορεί να περιλαμβάνει χρήση από σκαλιστήρια, εργαλεία παράκαμψης ή άλλα ειδικά εργαλεία. Προσαρμόζοντας ένα κλειδί με κωδικό ή άλλα ειδικά μέσα είναι ακόμη ένας τρόπος για το άνοιγμα κλειδαριάς. Εμπειρία, προσόντα και γνώση υπαγορεύουν την μέθοδο που ένας επαγγελματίας διαλέγει για να ανοίξει μια κλειδαριά. Αυτές είναι οι φορές όπου η ποιότητα της κλειδαριάς αφορά στην ασφάλεια των ενοίκων και άλλους παράγοντες όπως μια δυσλειτουργία της κλειδαριάς μπορεί να αναγκάσει τον κλειθροποιό να χρησιμοποιήσει άλλους τρόπους για να καταφέρει την είσοδο. Προτού κάνουν ένα έκτακτο άνοιγμα ή άλλες ευαίσθητες δουλειές, ο κλειθροποιός μπορεί να απαιτήσει ταυτότητα.


Για λόγους ασφαλείας ή γιατί κλειδιά έχουν κλαπεί ή χαθεί, πολλές επιχειρήσεις, ξενοδοχεία και διαμερίσματα δυσκολεύουν τους ιδιοκτήτες να συμφωνήσουν με τους κλειθροποιούς για να τους παρέχουν συστήματα master κλειδιών, ανατοποθετούν συνδυασμούς και ξανακλείνουν τις κλειδαριές των πορτών σε τακτική βάση. Μερικές πόλις και πολιτείες απαιτούν από τους κλειθροποιούς να έχουν δίπλωμα. Η διαδικασία πιστοποίησης μπορεί να περιλαμβάνει παροχή δακτυλικών αποτυπωμάτων, έλεγχο για την καταγωγή, επιτυχία στις εξετάσεις και να πληρώνεις μια συνδρομή στην εταιρία πιστοποίησης. Ένας αυτοαπασχολούμενος κλειθροποιός πρέπει επίσης να κρατά αρχεία της δουλειάς του και να διατηρεί ένα σωστό κατάλογο απογραφέντων κλειδαριών, ανταλλακτικών, κλειδιών και εργαλείων.


Προσόντα κλειθροποιίας: για μηχανικά εμπεριέχει ακριβή και λεπτομερή δουλειά. οι καλοί επαγγελματίες κλειθροποιοί έχουν μηχανική και μαθηματική ικανότητα, καλή όραση, ακρίβεια χώρου, συνεργασία ματιού-χεριού και δεξιοτεχνία. Θα πρέπει να είναι ικανοί να καταλάβουν τις λεπτομέρειες της κλειδαριάς και του κλειδιού, να χειρίζονται τα manual και άλλες γραπτές ή προφορικές οδηγίες που μπορεί να χρειαστούν. Στα επιπρόσθετα χαρακτηριστικά εμπεριέχεται η υπομονή, συναισθηματική σταθερότητα, ειλικρίνεια, ακρίβεια και την ικανότητα να συναναστρέφεστε με άλλα άτομα.


Εκπαίδευση και εξάσκηση: κατά τη διάρκεια του σχολείου οι μελλοντικοί κλειθροποιοί θα πρέπει να κάνουν μαθήματα στα μαθηματικά, στο μηχανικό σχέδιο, βασικά ηλεκτρονικά και φυσική και αγγλικά μαζί με μια επιχειρηματική εκπαίδευση. Για να εγκαταστήσουν ηλεκτρικές κλειδαριές, συναγερμούς, συστήματα access control ή μηχανήματα παρακολούθησης, οι κλειθροποιοί πρέπει να έχουν γνώσεις από ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά.

Παραδοσιακά, στην εκπαίδευση για δουλειά υπάρχει μια πρωταρχική μέθοδος του να μαθαίνεις τις δεξιότητες τις κλειθροποιίας. Η δουλειά του εκπαιδευτή με τους έμπειρους κλειθροποιούς έως να είναι ειδικοί στα απαραίτητα προσόντα. Σε μερικά από τα προγράμματα της εκπαίδευσης, οι υπάλληλοι παρακολουθούν πρακτικά μαθήματα ή παίρνουν μαθήματα μαζί μα την πρακτική εξάσκηση. Το χρονικό διάστημα που χρειάζεται για να ολοκληρωθούν πάνω στην εκπαίδευση της δουλειάς ποικίλει από 3 μήνες έως 4χρόνια, εξαρτάται από το επίπεδο της εκπαίδευσης που απαιτείται για έναν τομέα του επαγγέλματος.

Η συνεχής εκπαίδευση για τους κλειθροποιούς παρέχεται μέσω σεμιναρίων και μαθημάτων που γίνονται από κατασκευαστές, και οργανισμούς κλειθροποιίας.

Και λιγο γελειο:

AMAN - kleidaras


Σ.Α.Ε.Κ

Σύνδεσμος Αναγνωρισμένων Επαγγελματιών Κλειθροποιών ) 

Μέλος του Πανευρωπαϊκού Συνδέσμου Κλειθροποιών (E . L . F )ο όρκος του κλειδαρά


 Είμαι Κλειδαράς.

Πάρα πολύ συχνά σας βλέπω μετά από μια τραυματική εμπειρία διάρρηξης, όταν είστε αναστατωμένοι και φοβισμένοι. Αρκετές φορές με καλείται να βελτιώσω την ασφάλειά σας όταν είναι ήδη πολύ αργά. Το σπίτι σας είναι συντρίμμια και η ιδιοκτησία σας κλεμμένη. Οι κλειδαριές της πόρτας σας ήταν παλιές και η κάσα αδύνατη. Να μπουκάρουν στο σπίτι σας ήταν εύκολο έργο για τους εγκληματίες. Αλλά δεν μπορώ να γυρίσω πίσω το ρολόι για να αποτρέψω την απώλεια σας.

Όταν ο χώρος της εργασίας σας έχει παραβιασθεί, βρίσκομαι γρήγορα εκεί. Επισκευάζω τις κλειδαριές που έχουν καταστραφεί, ή τοποθετώ καινούργια κλειδαριά όταν η παλιά είναι σπασμένη. Όταν χάνετε το κλειδί της πόρτας , έρχομαι αμέσως να ανοίξω την κλειδαριά. Σας αφήνω να συνεχίσετε την δουλειά σας και φτιάχνω καινούργιο κλειδί.

Είμαι κλειδαράς.

 Μερικές φορές με καλείτε όταν έχετε κλειδώσει τα κλειδιά σας μέσα στο αυτοκίνητο. Είστε απογοητευμένοι από την ταλαιπωρία και τα έξοδα για να με καλέσετε. Αλλά όταν με καλείτε, θα έρθω ακριβώς εκεί με τα εργαλεία μου έχοντας εκπαιδευθεί, για να δώσω λύση στο πρόβλημα σας χωρίς να καταστρέψω το αυτοκίνητο σας.

Είμαι εκεί όταν χάνετε όλα τα κλειδιά του αυτοκινήτου σας και δεν έχετε φυλάξει τους κωδικούς ασφαλείας. Βγάζω το τιμόνι και παίρνω τον διακόπτη. Διαβάζω τους κωδικούς πάνω στην κλειδαριά και φτιάχνω καινούργιο κλειδί για να μπορέσετε να συνεχίσετε τον δρόμο σας.

Είμαι κλειδαράς.

Είμαι πρόθυμος να φτιάξω νέο κλειδί όταν αυτό που φτιάξατε στο χρωματοπωλείο-σιδηροπωλείο δεν δουλεύει. Θα εγκαταστήσω νέο σύρτη ασφαλείας όταν οι δικοί σας αποτυγχάνουν να δουλέψουν. Αγοράζετε φτηνά εισαγόμενα προϊόντα από το εμπορικό κέντρο, αλλά εξαγριώνεστε όταν αντιλαμβάνεστε ότι δεν υπάρχουν ανταλλακτικά.

Είμαι κλειδαράς.

 Αλλά πρέπει να είμαι και λίγο ψυχολόγος. Συχνά όταν με καλείτε έχετε πρόβλημα. Η ασφάλεια σας συνήθως, δεν απασχολεί την σκέψη σας εκτός και αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα, και δεν είναι εύκολο να συνεννοηθείς με ανθρώπους όταν αυτοί είναι αναστατωμένοι.

Έχω εκπαιδευθεί να διασφαλίζω την προστασία του σπιτιού, του εργασιακού χώρου, της ιδιοκτησίας ………και ναι, ακόμη και της ζωής. Γνωρίζω ότι πολλά χρωματοπωλεία-σιδηροπωλεία πωλούνε κλειδαριές φθηνότερα από ότι εγώ. Γνωρίζω ότι σε μερικές πόλεις η Οδική βοήθεια θα ανοίξει το κλειδωμένο αυτοκίνητο σας χωρίς χρέωση. Αλλά θα είμαι εκεί για εσάς όταν η φθηνή εισαγόμενη κλειδαριά χαλάσει. Και θα είμαι εκεί όταν η Οδική βοήθεια καταστρέψει το αυτοκίνητο σας με την << χωρίς χρέωση >> υπηρεσία της.

Είμαι κλειδαράς.

Παίρνω το επάγγελμά μου πολύ στα σοβαρά. Σε έναν καλλύτερο κόσμο θα με καλούσατε να επισκευάσω τις κλειδαριές σας προτού κάποιος εκμεταλλευθεί την αδυναμία τους. Στα όνειρά μου οι άνθρωποι καταλαβαίνουν ότι μια κλειδαριά πόμολου δεν είναι αρκετή προστασία για αυτούς και την οικογένεια τους. Θα μου άρεσε να με καλείτε για έναν σύρτη ασφαλείας, προτού κάποιος ανοίξει την κλειδαριά πόμολου του σπιτιού σας με έναν σωλήνα συστροφής.

Είμαι επιχειρηματίας, διπλωμάτης, ψυχολόγος και ΚΛΕΙΔΑΡΑΣ. Ξοδεύω όλη την καριέρα μου προσπαθώντας να σας βοηθήσω να κρατήσετε μακριά τους κακούς. Η ασθένεια είναι ο εχθρός του γιατρού, και το έγκλημα ο εχθρός του κλειδαρά. Θα είμαι εκεί να σας βοηθήσω μετά από μια διάρρηξη. Αλλά με ενοχλεί πραγματικά να γνωρίζω, ότι λίγο περισσότερη προστασία, θα μπορούσε να αποτρέψει την απώλεια κάτι δικού σας. Θα είμαι εκεί να βοηθήσω να προστατέψετε ότι είναι δικό σας. Προσφέρω προϊόντα και υπηρεσίες που βοηθούν να ασφαλίσετε αυτοκίνητο, σπίτι, επιχείρηση και άλλα ακόμη. Διαβάζω περιοδικά και ανήκω σε Ενώσεις για να μπορώ να μαθαίνω περισσότερα για το πώς θα σας προστατεύσω ιδανικότερα. Όλο το επάγγελμα μου είναι ορκισμένο να προστατεύει και να εξασφαλίζει την ιδιοκτησία και την ασφάλεια του κοινού.

Φυσικά μπορείτε να με καλείτε μετά από μία απώλεια. Αλλά θα προτιμούσα να είμαι πρώτος εκεί να βοηθήσω να αποτραπεί αυτή η απώλεια. Οι εγκληματίες με προσβάλλουν. Η ασφάλεια σας είναι κάτι το ιερό για μένα.


πηγή:  http://www.saek.gr/mempers