ΧΑΣΑΤΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΑΣ ?    ΥΠΟΠΤΕΥΕΣΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ  ?


ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ


Αλλαγή συνδυασμού θωρακισμένης πόρτας στις καλύτερες τιμές με οδηγίες τοποθέτησης

Για να επιλέξουμε τον σωστό συνδυασμό:

α)Διαβάζουμε τι μάρκα γράφει πάνω το γνήσιο κλειδί π.χ. cisa,mottura,securemme,κτλ.

β)βλέπουμε πόσες φορές κλειδώνει η πόρτα μας ΑΝΟΙΚΤΗ (2 ή 4φορες)

γ)βλέπουμε πόσες μπάρες βγαίνουν πάνω απο την γλώσσα (4 ή 3)

  

Free Translation Widget

S.O.S. Όλες οι δοκιμές γίνονται με ανοιχτή την πόρτα και οι βίδες να σφιχτούν πολύ καλά.CISA

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΑΡΚΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΤΙΜΕΣ ΜΕ Φ.Π.Α.
CISA ΠΑΛΙΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ 

Σετ αλλαγής κωδικού παλαιού τύπου κλειδαριάς με χρυσό κλειδί


Με το χρυσό κλειδί κλειδώνουμε 4 φορές και μετά βάζουμε ενα απο τα 3 κλειδιά του συνδυασμού και ξεκλειδώνουμε. Αυτό ήταν ο συνδυασμός έχει αλλάξει.


2001-1

59.00€

με Φ.Π.Α.CISA ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ 

Σετ αλλαγής κωδικού ΝΕΟΥ τύπου κλειδαριάς με ALEN


Κλειδώνουμε την πόρτα 4 φορές.Βάζουμε το αλεν στην ειδική θέση που βρίσκεται κάτω απο τις γλώσσες κλειδώματος και το γυρίζουμε 90°δεξιόστοφα και ξεκλειδώνουμε με τα καινούρια κλειδιά.Αυτό ήταν ο συνδυασμός έχει αλλάξει.2050-155.00€

με Φ.Π.Α.MOTTURA

MOTTURA NUCLEO COMPACT

MOTTURA NUCLEO COMPACT 

Σετ αλλαγής κωδικού MOTTURA ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ 

 δεξιό η αριστερό (εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι μεντεσέδες οταν την ανοίγουμε απο έξω)

Βγάζουμε το χερούλι ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κάτω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε τηςό2 βίδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και ξεβιδώνουμε τις 2 βίδες που έχει πάνω και κάτω.

Τον αφαιρούμε προσεκτικά απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νεο σφίγγοντας καλά τις βίδες. Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τρύπα στον καπλαμά τότε πρέπει να βγει ξεβιδώνοντας πάνω και πλαγιά της πόρτας,συρταρωτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: 9106768.30€

με Φ.Π.Α.


MOTTURA KIT CORGES ΛΑΜΑΚΙΑ "TESTA NERA"

MOTTURA KIT CORGES ΛΑΜΑΚΙΑ Antidenco

Σετ αλλαγής κωδικού MOTTURA ΛΑΜΑΚΙ Antidenco με κλειδί υπηρεσίας

ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΜΕ 3 ΜΠΑΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ

 Αφαιρούμε τον καπλαμά και ξεβιδώνουμε τις τέσσερις βίδες που στηρίζουν την κλειδαριά στην πόρτα,την ακουμπάμε σε σταθερό μέρος και ξεβιδώνουμε τις τέσσερις βίδες ώστε να δούμε το περιεχόμενο της.ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ αφαιρούμε τα λαμάκια που έχει μέσα χωρίς να αλλάξουμε την σειρά τους και τα ακουμπάμε στην άκρη και τοποθετούμε με την σειρά τους τα λαμάκια που υπάρχουν στην συσκευασία.Κλείνουμε προσεκτικά την κλειδαριά ούτος ώστε το καπάκι της να  εφαρμόζει ακριβώς και σφίγγουμε καλά τις βίδες της.Δοκιμάζουμε τα νέα κλειδιά και εφόσον είναι ολα εντάξει τοποθετούμε την κλειδαριά πάλι στην θωρακισμένη πόρτα βιδώνοντας τις 4 βιδες,τοποθετούμε τον καπλαμά στη θέση του κοιτάζοντας να εφαρμόζει καλά και είμαστε έτοιμοι. 

Ο καπλαμάς πρέπει να βγεί ξεβιδώνοντας πάνω και πλάγια της πορτας,συρταροτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: 91184 Y69.00€

με Φ.Π.Α.


NUCLEO MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΛΙΟΣ ΤΥΠΟΣ

NUCLEO MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΛΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ferro

Σετ αλλαγής κωδικού MOTTURA NUCLEO 4ΑΡΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ 

 δεξιό η αριστερό (εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι μεντεσέδες οταν ανοίγουμε απο έξω)

Βγάζουμε το χερούλι ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κατω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε της 2 βιδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και ξεβιδώνουμε τις 3 βίδες που έχει πάνω και κάτω.


Τον αφαιρούμε προσεκτικά απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νεο σφίγγοντας καλά τις βίδες. Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τρύπα στον καπλαμά τοτε πρέπει να βγει ξεβιδώνοντας πάνω και πλάγια της πόρτας,συρταρωτά προς τα πάνω.


ΚΩΔ:  91057Υ75.00€

με Φ.Π.Α.


NUCLEO MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ QUICK

NUCLEO QUICK MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ

Σετ αλλαγής κωδικού MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ QUICK 

δεξιό η αριστερό (εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι μεντεσέδες οταν ανοίγουμε απο έξω)

Βγάζουμε το χερουλί ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κάτω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε τις 2 βίδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και ξεβιδώνουμε τις 3 βίδες που έχει πάνω και κάτω.

Τον αφαιρούμε προσεκτικά απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νεο σφίγγοντας καλά τις βίδες. Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τρύπα στον καπλαμά τότε πρέπει να βγεί ξεβιδώνωντας πάνω και πλάγια της πόρτας,συρταρωτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: 91062Υ75.00€

με Φ.Π.Α.


NUCLEO MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ REPLAY

NUCLEO MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ REPLAY

Σετ αλλαγής κωδικού MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ REPLAY 

δεξιό ή αριστερό (εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι μεντεσέδες οταν ανοίγουμε απο έξω)

Βγάζουμε το χερούλι ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κάτω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε της 2 βίδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και ξεβιδώνουμε τις 3 βίδες που έχει πάνω και κάτω.

Τον αφαιρούμε προσεκτικά απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νεο σφίγγοντας καλά τις βίδες. Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τρύπα στον καπλαμά τότε πρέπει να βγει ξεβιδώνοντας πάνω και πλάγια της πόρτας,συρταρωτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: 91064Υ115.30€

με Φ.Π.Α.


MOTTURA EASY GO

MOTTURA EASY GO ΛΑΜΑΚΙΑ

Σετ αλλαγής κωδικού ΛΑΜΑΚΙ MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ EASY GO  ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

δεξιό ή αριστερό (εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι μεντεσέδες οταν ανοίγουμε απο έξω)

Αφαιρούμε τον καπλαμά και ξεβιδώνουμε τις τέσσερις βίδες που στηρίζουν την κλειδαριά στην πόρτα.την ακουμπά με σε σταθερό μέρος και ξεβιδώνουμε τις τέσσερις βιδες ώστε να δούμε το περιεχόμενο της.

αφαιρούμε τα λαμάκια που έχει μέσα και τα ακουμπάμε στην άκρη και τοποθετούμε τα λαμάκια που υπάρχουν στην συσκευασία.Κλείνουμε προσεκτικά την κλειδαριά  το καπάκι της να  εφαρμόζει ακριβώς και σφίγγουμε καλά τις βίδες της.Δοκιμάζουμε τα νεα κλειδιά  και εφόσον είναι ολα εντάξει τοποθετούμε την κλειδαριά πάλι στην θωρακισμένη πόρτα βιδώνοντας τησ 4 βίδες.τοποθετούμε τον καπλαμά στη θέση του κοιτάζοντας να εφαρμόζει καλά και είμαστε έτοιμοι. 

Ο καπλαμάς πρέπει να βγεί ξεβιδώνοντας πάνω και πλάγια της πόρτας,συρταρωτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: 91384107Υ70.00€

με Φ.Π.Α.SECUREMME

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

ΜΑΡΚΑ

ΚΩΔΙΚΟΣ

ΤΙΜΕΣ ΜΕ Φ.Π.Α.

SECUREMME Nucleo 

HEART 25H 

Σετ ΠΑΛΙΟ αλλαγής κωδικού SECUREMME 42D ή 42S δεξιό η αριστερό( εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι  μεντεσέδες οταν 

την ανοίγουμε απο έξω)


Βγάζουμε το χερούλι ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κάτω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε τις 2 βίδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και ξεβιδώνουμε τις 3 βίδες που έχει,τον αφαιρούμε προσεκτικά απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νεο σφίγγοντας καλά τις βίδες. Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

SE-42

Καταργήθηκε

31.00€

με Φ.Π.Α.

SECUREMME ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ SECURMAP PATENTED


ΝΕΟ Σετ αλλαγής κωδικού ΜΕ  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΡΗΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ PICKING (ANTI-PICKING) SECUREMME δεξιό ή αριστερό (εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι  μεντεσέδες οταν την ανοίγουμε απο έξω)


Βγάζουμε το χερούλι ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κάτω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε τις 2 βίδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και ξεβιδώνουμε τις 3 βίδες που έχει,τον αφαιρούμε προσεκτικά απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νέο σφίγγοντας καλά τις βίδες. Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.MAP-42

43.00€

με Φ.Π.Α.

SECUREMME ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ SECURTINA

Σετ αλλαγής κωδικού SECUREMME δεξιό ή αριστερό (εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι  μεντεσέδες οταν την ανοίγουμε απο έξω)


Βγάζουμε το χερούλι ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κάτω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε τις 2 βίδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και ξεβιδώνουμε τις 3 βίδες που έχει,τον αφαιρούμε προσεκτικά απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νέο σφίγγοντας καλά τις βίδες. Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

SEC-O1
39.50€

με Φ.Π.Α.ATRA , MIA , DIERRE

ATRA ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ 

Σετ αλλαγής κωδικού MIA, ATRA


Υπάρχει ενα πλαστικό καπάκι στην πλάκα κάτω απο το χερούλι(σε περίπτωση που δεν υπάρχει ξεκουμπώνουμε το καπάκι και αφαιρούμε το πλαστικό του),το αφαιρούμε και κλειδώνουμε δυο φορές με το παλιό κλειδί.Εμφανίζεται μπροστά μας ενα γρι μεταλλικό με δυο βίδες δεξιά και αριστερά.Τις ξεβιδώνουμε και τοποθετούμε την μάυρη πλαστική λαβή που περιέχεται στην συσκευασία,τραβάμε με προσοχή έξω τον συνδυασμό και τοποθετούμε τον καινούριο βιδώνοντας καλά.Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

ΚΩΔ: 3110


49.00€

με Φ.Π.Α.MUL-T-LOCK MATRIX

MUL-T-LOCK MATRIX KIT X3

Σετ αλλαγής κωδικού MATRIX 

Ίσως η πιό έυκολη αλλαγή κλειδιών σε θωρακισμένη πορτα

Βγάζουμε το χερούλι ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κάτω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε τις 2 βίδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και 

τον αφαιρούμε προσεκτικά με την ειδική πλαστική λαβίδα που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νέο.Αυτό ήταν.Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τρύπα στον καπλαμά τότε πρέπει να βγει ξεβιδώνοντας πάνω και πλάγια της πορτας,συρταρωτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: MUL-3345.10€

με Φ.Π.Α.TESIO TWINSTOP

ΛΑΜΑΚΙΑ TESIO TWINSTOP

Σετ αλλαγής κωδικού TESIO ΛΑΜΑΚΙ 

ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ

 Αφαιρούμε τον καπλαμά και ξεβιδώνουμε τις τέσσερις βίδες που στηρίζουν  την κλειδαριά στην πόρτα.την ακουμπά με σε σταθερό μέρος και ξεβιδώνουμε τις τέσσερις βίδες ώστε να δούμε το περιεχόμενο της.ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ αφαιρούμε τα λαμάκια που έχει μέσα χωρίς να αλλάξουμε την σειρά τους και τα ακουμπάμε στην άκρη και τοποθετούμε με την σειρά τους τα λαμάκια που υπάρχουν στην συσκευασία.Κλείνουμε προσεκτικά την κλειδαριά ούτος ώστε το καπάκι της να  εφαρμόζει ακριβώς και σφίγγουμε καλά τις βίδες της.Δοκιμάζουμε τα νεα κλειδιά  και εφόσον είναι όλα εντάξει τοποθετούμε την κλειδαριά πάλι στην θωρακισμένη πόρτα βιδώνοντας τις 4 βίδες.τοποθετούμε τον καπλαμά στη θέση του κοιτάζοντας να εφαρμόζει καλά και είμαστε έτοιμοι. 

Ο καπλαμάς πρέπει να βγει ξεβιδώνοντας πάνω και πλάγια της πόρτας,συρταρωτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: TE-33
89.00€

με Φ.Π.Α.POTENT VARIO

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ POTENT VARIO 2551

Σετ αλλαγής κωδικού με 5 κλειδία

Για κλειδαριές 

ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ  (2500)

Πρώτα τραβάμε την γλώσσα της κλειδαριάς προς τα μέσα με τα παλιά κλειδιά,κρατώντας την μέσα.Με το ειδικό μεταλικό εξάρτημα που περιέχεται στην συσκευασία περιστρέφουμε 90 μοίρες την βίδα που υπάρχει κάτω απο της γλώσσες.Αφήνουμε την γλώσσα ελεύθερη και αφαιρούμε το παλιό κλειδί.Τοποθετούμε τα καινούρια κλειδιά τραβώντας πάλι την γλώσσα πίσω επαναφέρουμε στην αρχική θέση πάλι την βίδα κατω απο της γλώσσες 90 μοίρες.

Αυτό ήταν ο συνδυασμός έχει αλλάξει.

ΚΩΔ: VA 2551
28.00€

με Φ.Π.Α.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ POTENT VARIO 7000

Σετ αλλαγής κωδικού με 3 κλειδία

Για κλειδαριες 

ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ 4 ΦΩΡΕΣ  (7000)

πρώτα κλειδώνουμε με τα παλιά κλειδιά δυο φορές.Με το ειδικό μεταλικό εξάρτημα που περιέχεται στην συσκευασία περιστρέφουμε την βίδα που υπάρχει κάτω απο τις γλώσσες.Τοποθετούμε τα καινούρια κλειδιά και ξεκλειδώνουμε.Αυτό ηταν ο συνδυασμός έχει αλλάξει.

ΚΩΔ: VA-7751
25.00€

με Φ.Π.Α.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΠΑΚΕΤΟΥ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΘΩΡΑΚΗΣΜΕΝΗΣ ΕΔΩ

κάντε ΚΛΙΚ πάνω στην μάρκα για τον συνδιασμό που θέλετεCISA

CISA ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ 

Σετ αλλαγής κωδικού παλαιού τύπου κλειδαριάς με χρυσό κλειδί


Με το χρυσό κλειδί κλειδώνουμε 4 φορές και μετά βάζουμε ενα απο τα 3 κλειδιά του συνδυασμού και ξεκλειδώνουμε. Αυτό ήταν ο συνδυασμός έχει αλλάξει.

ΚΩΔ: 06520-01-1

59.00€

με Φ.Π.Α.


CISA ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ 

Σετ αλλαγής κωδικού ΝΕΟΥ τύπου κλειδαριάς με ALEN


Κλειδώνουμε την πόρτα 4 φορές.Βάζουμε το αλεν στην ειδική θέση που βρίσκεται κάτω απο τις γλώσσες κλειδώματος και το γυρίζουμε 90°δεξιόστοφα και ξεκλειδώνουμε με τα καινούρια κλειδιά.Αυτό ήταν ο συνδυασμός έχει αλλάξει.

ΚΩΔ: 06520-50-1


55.00€

με Φ.Π.Α.SECUREMME ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

SECUREMME Nucleo HEART 25H 

ΠΑΛΙΟ Σετ αλλαγής κωδικού SECUREMME 42D ή 42S δεξιό η αριστερό( εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι  μεντεσέδες οταν την ανοίγουμε απο έξω)


Βγάζουμε το χερούλι ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κάτω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε τις 2 βίδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και ξεβιδώνουμε τις 3 βίδες που έχει,τον αφαιρούμε προσεκτικά απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νεο σφίγγοντας καλά τις βίδες. Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

ΚΩΔ: SE-42


Καταργήθηκε

31.00€

με Φ.Π.Α.


SECUREMME Nucleo αλλαγή σε κύλινδρο

 SECUREMME ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ SECURTINA

Σετ αλλαγής κωδικού SECUREMME δεξιό ή αριστερό (εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι  μεντεσέδες οταν την ανοίγουμε απο έξω)


Βγάζουμε το χερούλι ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κάτω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε τις 2 βίδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και ξεβιδώνουμε τις 3 βίδες που έχει,τον αφαιρούμε προσεκτικά απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νέο σφίγγοντας καλά τις βίδες. Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

ΚΩΔ: SEC-O139.50€

με Φ.Π.Α.ATRA,MIA,DIERRE

ATRA ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ 

Σετ αλλαγής κωδικού MIA, ATRA


Υπάρχει ενα πλαστικό καπάκι στην πλάκα κάτω απο το χερούλι(σε περίπτωση που δεν υπάρχει ξεκουμπώνουμε το καπάκι και αφαιρούμε το πλαστικό του),το αφαιρούμε και κλειδώνουμε δυο φορές με το παλιό κλειδί.Εμφανίζεται μπροστά μας ενα γρι μεταλλικό με δυο βίδες δεξιά και αριστερά.Τις ξεβιδώνουμε και τοποθετούμε την μάυρη πλαστική λαβή που περιέχεται στην συσκευασία,τραβάμε με προσοχή έξω τον συνδυασμό και τοποθετούμε τον καινούριο βιδώνοντας καλά.Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

ΚΩΔ: 3110


49.00€

με Φ.Π.Α.MOTTURA NUCLEO COMPACT

MOTTURA NUCLEO COMPACT 

Σετ αλλαγής κωδικού MOTTURA ΓΙΑΟΥΡΤΑΚΙ 

 δεξιό η αριστερό (εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι μεντεσέδες οταν την ανοίγουμε απο έξω)

Βγάζουμε το χερούλι ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κάτω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε τηςό2 βίδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και ξεβιδώνουμε τις 2 βίδες που έχει πάνω και κάτω.

Τον αφαιρούμε προσεκτικά απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νεο σφίγγοντας καλά τις βίδες. Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τρύπα στον καπλαμά τότε πρέπει να βγει ξεβιδώνοντας πάνω και πλαγιά της πόρτας,συρταρωτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: 9106768.30€

με Φ.Π.Α.

MOTTURA KIT CORGES ΛΑΜΑΚΙΑ "TESTA NERA"

MOTTURA KIT CORGES ΛΑΜΑΚΙΑ Antidenco

Σετ αλλαγής κωδικού MOTTURA ΛΑΜΑΚΙ Antidenco με κλειδί υπηρεσίας

ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ

ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΜΕ 3 ΜΠΑΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ

 Αφαιρούμε τον καπλαμά και ξεβιδώνουμε τις τέσσερις βίδες που στηρίζουν την κλειδαριά στην πόρτα,την ακουμπάμε σε σταθερό μέρος και ξεβιδώνουμε τις τέσσερις βίδες ώστε να δούμε το περιεχόμενο της.ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ αφαιρούμε τα λαμάκια που έχει μέσα χωρίς να αλλάξουμε την σειρά τους και τα ακουμπάμε στην άκρη και τοποθετούμε με την σειρά τους τα λαμάκια που υπάρχουν στην συσκευασία.Κλείνουμε προσεκτικά την κλειδαριά ούτος ώστε το καπάκι της να  εφαρμόζει ακριβώς και σφίγγουμε καλά τις βίδες της.Δοκιμάζουμε τα νέα κλειδιά και εφόσον είναι ολα εντάξει τοποθετούμε την κλειδαριά πάλι στην θωρακισμένη πόρτα βιδώνοντας τις 4 βιδες,τοποθετούμε τον καπλαμά στη θέση του κοιτάζοντας να εφαρμόζει καλά και είμαστε έτοιμοι. 

Ο καπλαμάς πρέπει να βγεί ξεβιδώνοντας πάνω και πλάγια της πορτας,συρταροτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: 91184 Y69.00€

με Φ.Π.Α.

NUCLEO MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΛΙΟΣ ΤΥΠΟΣ

NUCLEO MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΛΙΟΣ ΤΥΠΟΣ ferro

Σετ αλλαγής κωδικού MOTTURA NUCLEO 4ΑΡΩΝ ΣΤΡΟΦΩΝ 

 δεξιό η αριστερό (εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι μεντεσέδες οταν ανοίγουμε απο έξω)

Βγάζουμε το χερούλι ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κατω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε της 2 βιδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και ξεβιδώνουμε τις 3 βίδες που έχει πάνω και κάτω.


Τον αφαιρούμε προσεκτικά απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νεο σφίγγοντας καλά τις βίδες. Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τρύπα στον καπλαμά τοτε πρέπει να βγει ξεβιδώνοντας πάνω και πλάγια της πόρτας,συρταρωτά προς τα πάνω.


ΚΩΔ:  91057Υ75.00€

με Φ.Π.Α.

NUCLEO MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ QUICK

NUCLEO QUICK MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ

Σετ αλλαγής κωδικού MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ QUICK 

δεξιό η αριστερό (εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι μεντεσέδες οταν ανοίγουμε απο έξω)

Βγάζουμε το χερουλί ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κάτω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε τις 2 βίδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και ξεβιδώνουμε τις 3 βίδες που έχει πάνω και κάτω.

Τον αφαιρούμε προσεκτικά απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νεο σφίγγοντας καλά τις βίδες. Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τρύπα στον καπλαμά τότε πρέπει να βγεί ξεβιδώνωντας πάνω και πλάγια της πόρτας,συρταρωτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: 91062Υ75.00€

με Φ.Π.Α.

NUCLEO MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ REPLAY

NUCLEO MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ REPLAY

Σετ αλλαγής κωδικού MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ REPLAY 

δεξιό ή αριστερό (εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι μεντεσέδες οταν ανοίγουμε απο έξω)

Βγάζουμε το χερούλι ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κάτω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε της 2 βίδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και ξεβιδώνουμε τις 3 βίδες που έχει πάνω και κάτω.

Τον αφαιρούμε προσεκτικά απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νεο σφίγγοντας καλά τις βίδες. Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τρύπα στον καπλαμά τότε πρέπει να βγει ξεβιδώνοντας πάνω και πλάγια της πόρτας,συρταρωτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: 91064Υ115.30€

με Φ.Π.Α.

MOTTURA EASY GO

MOTTURA EASY GO ΛΑΜΑΚΙΑ

Σετ αλλαγής κωδικού ΛΑΜΑΚΙ MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ EASY GO  ΜΕ ΚΛΕΙΔΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

δεξιό ή αριστερό (εξαρτάται απο το που βρίσκονται οι μεντεσέδες οταν ανοίγουμε απο έξω)

Αφαιρούμε τον καπλαμά και ξεβιδώνουμε τις τέσσερις βίδες που στηρίζουν την κλειδαριά στην πόρτα.την ακουμπά με σε σταθερό μέρος και ξεβιδώνουμε τις τέσσερις βιδες ώστε να δούμε το περιεχόμενο της.

αφαιρούμε τα λαμάκια που έχει μέσα και τα ακουμπάμε στην άκρη και τοποθετούμε τα λαμάκια που υπάρχουν στην συσκευασία.Κλείνουμε προσεκτικά την κλειδαριά  το καπάκι της να  εφαρμόζει ακριβώς και σφίγγουμε καλά τις βίδες της.Δοκιμάζουμε τα νεα κλειδιά  και εφόσον είναι ολα εντάξει τοποθετούμε την κλειδαριά πάλι στην θωρακισμένη πόρτα βιδώνοντας τησ 4 βίδες.τοποθετούμε τον καπλαμά στη θέση του κοιτάζοντας να εφαρμόζει καλά και είμαστε έτοιμοι. 

Ο καπλαμάς πρέπει να βγεί ξεβιδώνοντας πάνω και πλάγια της πόρτας,συρταρωτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: 91384107Υ70.00€

με Φ.Π.Α.MUL-T-LOCK MATRIX

MUL-T-LOCK MATRIX KIT X3

Σετ αλλαγής κωδικού MATRIX 

Ίσως η πιό έυκολη αλλαγή κλειδιών σε θωρακισμένη πορτα

Βγάζουμε το χερούλι ξεβιδώνοντας με ενα 4mm alen απο κάτω.Ξεκουμπώνουμε την πλάκα και ξεβιδώνουμε τις 2 βίδες του πλαστικού.Βλέπουμε τον συνδυασμό και 

τον αφαιρούμε προσεκτικά με την ειδική πλαστική λαβίδα που βρίσκεται μέσα στην συσκευασία απο το κενό που έχει ο καπλαμάς και τοποθετούμε τον νέο.Αυτό ήταν.Κάνουμε δοκιμή με το κλειδί και είμαστε έτοιμοι.

Σε περίπτωση που δεν υπάρχει τρύπα στον καπλαμά τότε πρέπει να βγει ξεβιδώνοντας πάνω και πλάγια της πορτας,συρταρωτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: MUL-3345.10€

με Φ.Π.Α.TESIO TWINSTOP

ΛΑΜΑΚΙΑ TESIO TWINSTOP

Σετ αλλαγής κωδικού TESIO ΛΑΜΑΚΙ 

ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ

 Αφαιρούμε τον καπλαμά και ξεβιδώνουμε τις τέσσερις βίδες που στηρίζουν  την κλειδαριά στην πόρτα.την ακουμπά με σε σταθερό μέρος και ξεβιδώνουμε τις τέσσερις βίδες ώστε να δούμε το περιεχόμενο της.ΜΕ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ αφαιρούμε τα λαμάκια που έχει μέσα χωρίς να αλλάξουμε την σειρά τους και τα ακουμπάμε στην άκρη και τοποθετούμε με την σειρά τους τα λαμάκια που υπάρχουν στην συσκευασία.Κλείνουμε προσεκτικά την κλειδαριά ούτος ώστε το καπάκι της να  εφαρμόζει ακριβώς και σφίγγουμε καλά τις βίδες της.Δοκιμάζουμε τα νεα κλειδιά  και εφόσον είναι όλα εντάξει τοποθετούμε την κλειδαριά πάλι στην θωρακισμένη πόρτα βιδώνοντας τις 4 βίδες.τοποθετούμε τον καπλαμά στη θέση του κοιτάζοντας να εφαρμόζει καλά και είμαστε έτοιμοι. 

Ο καπλαμάς πρέπει να βγει ξεβιδώνοντας πάνω και πλάγια της πόρτας,συρταρωτά προς τα πάνω.

ΚΩΔ: TE-33
89.00€

με Φ.Π.Α.
POTENT VARIO

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ POTENT VARIO 2551

Σετ αλλαγής κωδικού με 5 κλειδία

Για κλειδαριές 

ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ 2 ΦΟΡΕΣ  (2500)

Πρώτα τραβάμε την γλώσσα της κλειδαριάς προς τα μέσα με τα παλιά κλειδιά,κρατώντας την μέσα.Με το ειδικό μεταλικό εξάρτημα που περιέχεται στην συσκευασία περιστρέφουμε 90 μοίρες την βίδα που υπάρχει κάτω απο της γλώσσες.Αφήνουμε την γλώσσα ελεύθερη και αφαιρούμε το παλιό κλειδί.Τοποθετούμε τα καινούρια κλειδιά τραβώντας πάλι την γλώσσα πίσω επαναφέρουμε στην αρχική θέση πάλι την βίδα κατω απο της γλώσσες 90 μοίρες.

Αυτό ήταν ο συνδυασμός έχει αλλάξει.

ΚΩΔ: VA 2551
24.00€

με Φ.Π.Α.


ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ POTENT VARIO 7000

Σετ αλλαγής κωδικού με 3 κλειδία

Για κλειδαριες 

ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ 4 ΦΩΡΕΣ  (7000)

πρώτα κλειδώνουμε με τα παλιά κλειδιά δυο φορές.Με το ειδικό μεταλικό εξάρτημα που περιέχεται στην συσκευασία περιστρέφουμε την βίδα που υπάρχει κάτω απο τις γλώσσες.Τοποθετούμε τα καινούρια κλειδιά και ξεκλειδώνουμε.Αυτό ηταν ο συνδυασμός έχει αλλάξει.

ΚΩΔ: VA-7751
27.00€

με Φ.Π.Α.ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ,ΚΛΕΙΔΙΑ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ,ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ,ΑΛΛΑΓΗ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑΣ ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗΣ,SECUREMME,CISA,MOTTURA,ATRA,MIA,DIERRE,POTENT,TESIO,06520-50-1,06520-01-1,CISA ΠΑΛΙΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ,CISA ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΑΥΣΜΟΣ,CISA χρυσό κλειδί,SECUREMME,Nucleo,Nucleo HEART,HEART,HEART 25H,25H,MOTTURA NUCLEO COMPACT,MOTTURA NUCLEO,NUCLEO COMPACT,NUCLEO,MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ,MOTTURA ΛΑΜΑΚΙΑ,TESTA NERA,MOTTURA KIT,KIT CORGES,MOTTURA,MOTTURA QUICK,QUICK,COMPACT,MOTTURA EASY GO,EASY GO,NUCLEO MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ ΠΑΛΙΟΣ ΤΥΠΟΣ,NUCLEO MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ REPLAY,NUCLEO REPLAY,MOTTURA REPLAY,REPLAY,MOTTURA 4 ΣΤΡΟΦΩΝ,MUL-T-LOCK MATRIX,MUL-T-LOCK,MATRIX,MUL-T-LOCK MATRIX KIT X3,MATRIX KIT X3,MATRIX KIT, MATRIX KIT,

MATRIX,MATRIX X3,TESIO TWINSTOP,ΛΑΜΑΚΙΑ TESIO TWINSTOP,TESIO TWINSTOP,

TESIO,TESIO ΛΑΜΑΚΙ,POTENT VARIO,VARIO,POTENT,ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ POTENT VARIO 2551,POTENT VARIO 2551,POTENT VARIO 2550,VARIO 2551,2551,2550,ΣΥΝΔΙΑΣΜΟΣ POTENT VARIO 7751,POTENT VARIO 7751,POTENT VARIO 7750,VARIO 7751,VARIO 7750,VARIO,6520,SECUREMME 42D,SECUREMME 42S,42S,42D,91067,911841070,91057Υ,91057,91062Υ,91062,91064Υ,91064,91384107Υ,91384107,ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ,